Thursday, July 9, 2015

Alexandra Violin & trupa Amadeus Electric Quartet - concert club Moondo Pitesti 15 aprilie 2012


Pentru ca Alexandra a avut sute de concerte alaturi de trupa Amadeus, mi-am dorit sa fac o recapitulare a catorva astfel de evenimente.

Saptamana trecuta am vorbit despre concertul trupei de la metrou din mai 2012, iar acum am ales sa vorbesc despre concertul din club Moondo Pitesti, din 15 aprilie 2012.

Mai jos puteti admira cateva poze de la eveniment si citi cateva articole despre concert.














Trupa Amadeus a concertat live chiar în seara de Paşte în clubul Moondo din Piteşti.  Zeci de iubitori ai formaţiei au fost prezenţi în club să le asculte pe cele patru fete care au pus pe aceeaşi scenă genuri muzicale diferite. Preţul biletului a fost 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete. Cu un sunet modern şi rafinat, Andreea Runceanu la vioară, Alexandra Gromik la vioară, Cristina Flotti la clape şi Pastricia Cimpoiaşu la violoncel au cucerit publicul din România şi nu numai. Publicul piteştean le-a primit destul de bine pe cele patru artiste, care au ştiut să facă atmosferă în clubul Moondo din Piteşti. 


Sorina Marin, tânăra directoare adjunctă a Agenţiei de Mediu, a petrecut duminica Paştelui în club, alături de un grup de prieteni foarte apropiaţi. Şefa de la Mediu, de altfel o împătimită a muzicii instrumentale, n-a ratat concertul susţinut de trupa Amadeus în clubul Moondo din Piteşti, concert la care îşi dorea să participe de foarte mult timp. „Îmi place muzica lor, e o combinaţie de ritmuri pop-dance pe fundal de instrumente clasice. Fetele mi-au lăsat o impresie foarte bună, sunt absolvente de Conservator şi au foarte mult talent. E uimitor felul în care cântă la vioară, clape şi violoncel“, ne-a spus Sorina Marin. Adjuncta Agenţiei de Mediu a fost atât de încântată de prestaţia fetelor de la Amadeus încât a precizat că va încerca pe cât posibil să nu mai rateze vreunul dintre concertele susţinute de acestea la Piteşti

_________________________________________________________________
Alexandra Violin had hundreds of concerts when she was part of Amadeus Electric Quartet and I wanted to recap a few of them.

Last week I've posted their May 2012 concert at the subway and this week I've picked their April 2012 concert in club Moondo in Pitesti.

Here are all the photos and articles I could find from the event. The articles just mention the public's reaction to the girls, they were well received and appreciated by the crowd.

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...