Friday, September 18, 2015

Trupa Maraboo a lansat piesa Invincible


Trupa Maraboo, adica: Cristina Bujor (harpa), Shirin Corbu (vioara) si Eleonora Andriescu (pian), au lansat primul lor videoclip si al doilea lor single (dupa Spanish Love), intitulat Invincible!

Puteti viziona videoclipul mai jos:

~ Trupa Maraboo - Invincible ~

Cu aceasta ocazie au aparut si cateva articole in presa, pe care le puteti accesa mai jos:

Fetele au declarat pentru BravoNet: 
Suntem fericite să lansăm un nou single, o piesă total diferită de “Spanish Love”, pentru care am filmat și un videoclip, în două locații absolut superbe. “Invincible” este o piesă house, cu inserții progressive și drum&bass, o piesă energică, pe care ne-am gândit să o lansăm acum, și nu la începutul verii, tocmai pentru a da un vibe aparte anotimpului rece. Ne dorim ca piesă să aibă cel puțin succesul pe care l-a avut “Spanish Love” și să fie auzită atât în țară, cât și peste hotare”, au declarat artistele de la Maraboo.
“Invincibile” este cea mai nouă piesă semnată de trupa Maraboo. După influențele spaniole din vară, trupa vine acum cu o piesă house, cu inserții progressive și drum & bass.

Dupa succesul pe care l-au avut cu prima lor piesa, un single cu influente spaniole si muzica balcanica, numita simplu “Spanish Love”, fetele de la Maraboo s-au gandit ca ar fi pacat sa nu creasca “vibratia” toamnei cu ceva nou si fresh. Asa a luat nastere noua piesa, “Invincibile”.

Eu personal ma bucur ca fetele si-auy schimbat stilul cu noua piesa,Invincible aratand clar faptul ca fetele au evoluat si ca sunt inca in cautarea sound-ului perfect pentru ele, iar noua melodie le vine manusa.

Poate reusim sa le convingem sa-si faca si un canal personal de YouTube!

Ca intotdeauna informatii despre trupa Maraboo gasiti pe pagina "Trupa Maraboo"! (pozele de mai jos sunt preluate de pe pagina lor oficiala de FaceBook).









Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...