Thursday, February 25, 2016

Alexandra Violin si Trupa Amadeus @ Eveniment Caritabil pentru Mame Singure Lotus Centre, Oradea (30 noiembrie 2012)


Sala de Evenimente Lotus Center a gazduit cea de-a IV-a editie a evenimentului caritabil "Ma creste singura", campanie initiata de Asociatia Pro Valoare, Lotus Center si Grup West. Evenimentul a adunat nu mai putin de 105.500 de lei, bani care vor ajuta cele peste 250 de mame singure sa petreaca un Craciun mai fericit.

Cei prezenti au putut vedea o prezentare de moda Catalin Botezatu, au licitat pentru obiectele de arta puse la dispozitie de proprietarul Lotus Center, Alexandru Mudura si au ascultat concertul trupei Amadeus. 
Desi a fost anuntata preazenta lor, premierul Victor Ponta si Crin Antonescu nu au mai ajuns la eveniment, “din motive stiute doar de dansii” dupa cum a spus amfitrioana evenimentului, Beatrice Szuhai.
Mai multi oameni de afaceri din Oradea au venit pentru a sustine campania initiata de Asociatia Pro Valoare, Lotus Center si Grup West. Invitatul special al evenimentului a fost Catalin Botezatu, care a pus “la bataie” o rochie de seara, un parfum din propria colectie, mai multe piese de lenjerie intima si nu in ultimul rand e-book-ul sau. 
Licitatia a produs nu mai putin de 105.500 lei. Printre obiectele licitate, majoritatea din argint  masiv s-au numarat vaze, fructiere, sfesnice, un leu din argint masiv precum si trei tablouri. Cel mai scump obiect a fost un tablou marca Gyula Tornai, adjudecat de Simona Dume de la Dumexim cu suma de 12.000 de lei. Omul de afaceri Ion Pazuric, de la firma Nutrientul a fost cel mai “generos” dintre cei care au licitat, el adjudecandu-si un tablou cu 10.000 lei si doua ceainice in valoare de 12.000 de lei. Omul de afaceri Beniamin Rus, patronul Selina, a cumparat un tablou si o cupa de portelan, ambele valorand 14.000 de lei. Nici firma Dumexim nu a fost mai prejos adjudecandu-si obiecte in valoare de 20.000 de lei. 
Nu in ultimul rand Catalin Botezatu a venit in fata invitatilor chiar daca starea de sanatate a sa nu este una foarte buna. Rochia de seara pusa la dispozitie de acesta a fost adjudecata cu suma de 1.500 de lei de Ioan Lucian, presedintele Federatiei Patronilor Bihor. Pachetul pe care Catalin Botezatu l-a pus la dispozitie, pachet format din lenjerie intima pentru barbati si femei, un parfum, o carte, audiobook-ul sau si o camasa, a fost cumparat de patronul Lotus Center, Alexandru Mudura pentru suma de 3.000 de lei. 
Evenimentul s-a incheiat cu un recital oferit de Ioana Mihuti si Lacrimioare Deac (ambele de la Scoala de Arte Francisc Hubic din Oradea) si de trupa Amadeus care a atras toate privirile, cele 4 artiste oferind un spectacol cat se poate de original si interesant. 

Trupa Amadeus - Eveniment caritabil "Ma creste singura"










________________________________________________________________

As part of the Throw Back Thursday weekly series here are a few pictures of Amadeus Electric Quartet and Alexandra Violin from a charity evens for single mother hosted at Lotus Centre Oradea. The article about talks about how the fundraising went, which was a success.

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...