Thursday, March 10, 2016

Trupa Havi - promovare piesa Ya Waili


Trupa Havi a revenit cu o noua schombare de formula si in acelasi timp cu un nou videoclip. Este vorba despre colaborarea cu Cristi Dules pentru piesa Ya Waili (pentru a viziona videoclipul click aici). Aceasta colaborarea a venit in mod natural, intrucat fondatoarea trupei Havi este Cristina Bujor, sotia artistului Dules.

Dupa cum s-a putut observa in videoclip Havi s-a transformat in cvartet, Cristinei (harpa) si lui Shirin  (vioara) alaturandu-se Loredana (sax) si Sorina (clape). Intre timp fetele si-au schimbat si stilul muzical, alegand o optiune mai comerciala.

In momentul de fata trupa Havi este in perioada de promovare al single-ului Ya Waili, partiipand la emisiuni precum Star Matinal (29 februatrie 2016), Vorbeste Lumea (29 februarie 2016), Antena Stars - Special de 8 martie (6 martie 2016).

Buna dimi! Urmariti-ne in cateva minute la emisiunea Star matinal la Antena Stars!Ya Wailli! ‪#‎music‬ ‪#‎newproject‬ ‪#‎saxviolinkeyboardharp‬


La 12.30 ne puteti vedea la emisunea Vorbeste lumea la ProTV! 



😍


Noi am avut o zi plina!!! Repetitii, studio, filmari, dans si voie buna!! Urmariti-ne duminica la ora 20.00 pe Antena Stars la o editie speciala pentru femei!!! Seara frumoasaaa!!! 😙😙😙😙

In aceasta seara de la ora 20.00 ne puteti urmari pe Antena Stars intr-o emisiune dedicata femeilor!!! Duminica frumoasa!!


Informatii despre trupa Havi gasiti aici.

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 
YouTube | Facebook | Instagram | Twitter | Tumblr | Vimeo 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...